القائمة الرئيسية

الصفحات

السمك المقلى (البلطى)/Beauty woman-بيوتى ومان

 السمك


السمك المقلي (البلطى) ياحلاوة السمك المقلي في الشتاء وهو معاه ارز الصيادية وشوية طحينه ومعاها شوية سلطة بقى الله الله على الحلاوة تعالو نشوف بيتعمل ازاى بقى:

المقاديير:

 سمكه بلطي متوسطه الحجم4
3 معالق كبار توابل

دقيق

ملح
كمون

زيت للقلى

التتبيلة:

  10 فصوص ثوم

ربع كوب خل

 ربع كوب عصير ليمون

ربع كيلو فلفل حامي وبارد

 بشكل كبير كس

معلقة كبيرة كمون

معلقتين كبار ملح

معلقة شطة (حسب النتيجة)

للتقديم:


بقدونس مفروم

شرايح ليمون

طريقة التتبيلة:

بنحط كل مقاديير التتبيله في الكبه ونفرمها كويس جدا

طريقة السمك:

اول حاجة بنعملها بنعملها ونشقق السمكه كدا في كذا اتجاه علشان اما نحط التتبيلة لحم السمك يشربها كويس.نحط التتبيلة على السمك من كل النواحى علشان السمكه ونسيبها نصعه.

نجيب بقى طبق نحط فيه الدقيق ونبدر كل سمكة بالضغط عليها ، حيث أن الدقيق الدقيق فيها وتتاكدي انها اتغلفت كويس وتقليها بقى ذهبي في زيت سخن لحد ماتلاقيها بقى لونها لونها ولذيذ كدا نشلها بقى النارونحطها على مناديلشان مطبخ مطبخ تشرب اي واعصري السمك علي ليمون وحشي عليها شرايح ليمون وبقدونس بقى بقى ودلعيه وبالف هنا وشفا
على قلبكو

دعوه حلوة بقى من قلبكو❤

هل اعجبك الموضوع :

تعليقات

التنقل السريع